Egenproducerad dokumentärfilm – Dödsmarschen!!!

default

Min dokumentärfilm om Fotrally 2013 är klar!

Filmen har onekligen en udda och annorlunda poäng!.

Klicka på länken till höger och se filmen; https://vimeo.com/101046408

39 minuter intervjuer, händelser, diskussioner och rena raka och rörliga bilder direkt ute på fältet och helt utan regi till de medverkande .En ren dokumentär!

I mitten på juni 2014 kollade jag igenom några timmars materiel som jag filmat under Fotrallyt 2013 (3 dagar i Juni). Efter några dagars genomgång var allt klippt och klart!

default

Detta är min första film som jag producerat och jag har med avsikt kört alla intervjuer bakom kameran och visar på vilken stor plats jag tar när det är dags! En del människor tycker inte om att jag avbryter folk mitt i meningar och ställer frågor, men här i loppet har många inte sovit första natten och svaren kan bli aningen annorlunda om man inte spidar upp tempot en aning!

Första halvan av filmen är tagen med en Casio-kamera för 5000 SEK. Andra halvan är tagen med en Samsung Note 2 mobiltelfonkamera. Ljudet är helt och hållet kamerornas, inga extra ljudupptagningar finns med. Ljuset är direkt från moder natur och alla människor är äkta!

Det som Ni säkert kan klaga på är längden på olika inslag, mitt prat och att man kunde gjort på tusen andra sätt och avslutningsvis viss ”filmmusik”…….som sagt……allt kan bli bättre!

Mest nöjd är jag med första inslaget och avslutningen av filmen!

Filmen kan vara ganska rolig om man gillar långsamt gåtempo, diskussionerna om hur man vinner, psykologiska vinklingar, en busschaufför som tycker om ”dårar” och över 100 personer som gick för att vinna…och bara en vann, Silvio Cannava!

Det blev totalt 39 minuter intervjuer i ledet, lite musik och en oerhört pigg skåning som säkerligen pratar i mer än 50% av en längre kortfilm”…udda, men inte oväntat!

Snart kan en ny film om Fotrally 2014 vara ute. Den som lever får se!

Jag gör ofta showreels till skådespelare och artister. Den som vill ha en egen showreel-film eller en dokumentärfilm kan kika på  just det materielet. Klicka på; http://www.argamannen.se/showreels/inlagg-3/

Må gott

Thomas Gjutarenäfve

www.gjutarenafve.com

Telefon: + 46 725 595900