Naket skådespeleri.

I juli 2017 spelade fyra olika par in vars en 2 timmar lång nakenscen, i en studiosäng ute i Johanneshov.

Det blev många ”kraftfulla och utmanande scener” (mellan mig och en kvinna från Stockholm). Dessa scener var vågade och djärva, som för en del tittare kanske kunnat uppfattas som lite för ”mycket”, ungefär som mjukporr.

Resultatet som jag nu ser i själva musikvideon är helt utan de scener som kunnat vara ”djärva”. Blev lite besviken för att alla de fyra paren som uppträdde under inspelningstiden i studion, inte fick visa mer än ryggar och lite halvnaket ”kött”.

Produktionsbolaget var mycket bra att arbeta med, dock har de nog fått uppmaning att inte visa så mycket ”djärvhet” i videon. Filmmaterielet finns kvar för den händelse de tänker använda det till något annat i framtiden.

Själva sängbilden är tagen privat och visas med tillstånd från produktionsbolaget.