TV100 visar vår nya film om Palmemordet 5/10 och 11/10

Så då är det klart att de nya intervjufilmerna om PALMEMORDET, kommer att sändas på www.tv100.se!

Fredag 4 oktober kl. 20.00 (del 1)

Länk till del 1: https://vimeo.com/361807707

Fredag 11 oktober kl. 20.00 (del 2)

Jag och Johan Jäderlund har producerat filmerna i sin helhet. Fredrik Vargas är ansvarig utgivare!

Denna gång kommer en person att peka ut en mördare som är ganska lik Christer Pettersson, som Palmeutredningen på ett intressant sätt valt att inte gå vidare med.

I vår nya intervjufilm kommer nu Behandlingshemsföreståndaren Conny Larsson att berätta om hur hans patient ingående förklarade hur han mördat statsminister Olof Palme. Det som är intressant är också att ”patienten Lennart” är ganska lik Christer Pettersson.

I intervjufilmen kommer vi att prata om några andra kända personligheter som Conny Larsson diskuterat den här patienten med. Vi lovar intressanta detaljer i bägge avsnitten.

Känslokylan hos Palmeåklagare, Länspolismästare och Palmeutredare som vill ändra sanningen för att få en mer politiskt korrekt bild m.m. diskuteras.

Sitter själv och läser den stora ”Palmemordsbibeln”, där Kari Poutiainen beskriver mordet som en konspiration av SÄPO, CIA och Polisen själva.

Även Gunnar Walls bok ”konspirationen” var oerhört intressant för att logiskt förstå hur olika felgrepp medvetet tagits på vägen!