Svenska kyrkan har sålt sig till djävulen

Svenska kyrkan sålde sin moraliska själ till djävulen genom ”silverpenningar” och mörkläggningen av Estoniakatastrofen 1994. Jesus kastades ut med badvattnet i och med att lögnen och propagandan nu blev en del av Svenska kyrkans moraliska kompass!

Svenska kyrkan blev en del av den djupa staten såsom en desinformationskanal, precis som både det Moderata och Socialdemokratiska partierna. Detta helt utan att hålla sig till en moralisk riktning. Det skiljer inte mycket från Palmemordet som skedde 8 år tidigare (1986).

Sprängningen av Estonia skulle mörkläggas med alla statens tentakler i form av myndigheter, rörelser, kyrka och politiker.

I detta unika samtal med en anhörig till ett av offren i Estoniakatastrofen, Åsa Myrberg, får vi höra åsikter om världens enda lag om gravfrid över en katastrofal dag i mänsklighetens historia. Staten är ansvarig för 852 människors död!

Allt är politik och allt är en evig mörkläggning.

Fega svenska politiker har sålt sig i och för en inbillad ”Rikets säkerhet”

Programledare är Thomas Gjutarenäfve