Estonia Mörkläggningen Presskonferensen i Tallin 2023

Vi har tittat på den mörkläggningspresskonferens om Estoniakatastrofen, vars föreställning och scen skedde i Tallin den 23 januari 2023

Inledningsvis får jag flashbacks till den Palmepresskonferens som skedde den 20 juni 2020, när man helt makalöst pekar ut en död man, Skandiamannen, som sannolikt skyldig till Olof Palmes död. Man har helt enkelt inte utrett det som handlar om polisspår eller Sydafrikaspår, man häpnar!

När jag nu har kikat på presskonferensen i Tallin, slås jag över hur dåligt pålästa de skattefinansierade mörkläggarna är som skulle hålla i presskonferensen om Estoniakatastrofen. Estoniafartiget gick till botten den 28 september 1994 och inga svenska politiker har någonsin vågat sig på att ifrågasätta den politiskt korrekta versionen om att Estonia förliste helt på egen ”maskin”. Av alla jag pratat med om hur ett fartyg kan förlisa, finns det bara överbetalda politiker som kan tro på den officiella versionen.

Ett fartyg går inte till botten om det inte finns hål i båten, när hela fartyget är bestående av så mycket luft att det inte kan gå till botten enligt den politiska officiella versionen. Bogvisiret har inte ”trillat av”, som de skattebetalda mörkläggarna nu vill visa med sin ytterst osannolika presskonferens.

Presskonferensen i Tallin den 23 januri 2023 blev en ”parodi de luxe” av bästa teaterframförande på Stockholms Dramatiska Teater.

Lyssna gärna på min intervju med den anhöriga Åsa Myrberg, om vad hon tänker om den parodin i Tallin den 23 januari 2023.

Programledare Thomas Gjutarenäfve