Speaker i Tyresö.

Speaker är ett av mina engagemang ute på olika offentliga tillställningar! Antingen för Tomas Lundman (världsrekord i bolljonglering) och/eller olika idrottsorganisationer samt ute på köpcentra!

Ge mig en mikrofon och jag snackar om allt mellan himmel och jord, på ren obruten skånska

Nuförtiden intervjuar jag alltid de som styr upp verksamheten, med en mikrofon under hakan på folk, på evenemangsplatserna.

Igår fick jag igång en längre intervju med kommunstyrelsens ordförande i Tyresö, Fredrik Saweståhl (M), under tiden Tomas Lundman kämpade för sitt 556:e världsrekordförsök (live). Sedan intervjuade jag alla vuxna och barn intill rekordförsöket och fick igång publiken till att ”tjoa och tjimma” för att elda på till ett världsrekord! Sedan får jag alltid hela publiken att räkna ned, sekund för sekund, de sista 30 sekunderna…..och få igång världens hejarklacksstämning!

Uppdrag som Speaker och Stand-up är oerhört fascinerande att få genomföra. Finns det uppdrag där ute så är det bara att kontakta mig!

Bilden nedan är från Tyresö och invigningen den 29 april 2014.

http://www.fotbollstrollaren.com/siteisfaction/customers/lundman/dbindex.asp?frame=19

Tyreso_2014-04-29_023