Hyr in mig som Journalist eller Mediatränare!

En hel del organisationer och företag hyr min mig som journalist för event och som konferencier inom både idrottssammanhang samt privata artistgalor.

Här är mina undersökande intervjuer på Renoveringsdagarna 2023 i Stockholm.

Sedan ett antal år har jag utbildat offentliga personer i hanteringen av journalister, undervisat företagsledare och politiker (från vänster till höger), till att hålla föredrag samt agerat som konferencier i ett antal sammanhang.

Givetvis har jag haft hjälp av mitt arbete som skådespelare i en hel del filmer, sedan många år tillbaka.

För de som vill ha inläst talböcker för idrotter eller litteratur, så är det ett område jag även behärskar. Jag spelar in allt i min egen studio.

I botten är jag både Civil- men framförallt Nationalekonom i den akademiska fåran.

Kontakt thomas@gjutarenafve.com

I denna intervjufilm är VD Henrik Ripa (Invexa AB), en av de som svarat på frågor i filmen.

För de som tidigare sett mina skådespelarprojekt har nedan en showreel från 2023

Ett litet urval av mina insatser i 1. Leif & Billy Säsong 5. 2. Det är tänt – Gul. 3. Förhöret 4. ATG Europa och Sydafrika 2023. 5. Leif & Billy Säsong 5. 6. Leif & Billy Säsong 3. 7. Sveriges värsta bilförare 8. Leif & Billy Säsong 2.

För de som vill lyssna på poddar så har jag min egen på Amazon och Acast. Jag har en egen kanal med över 100 poddavsnitt, se nedan:

För de som hört mig läsa in talböcker för idrott, kan här lyssna på en av dem; Regler för Svensk Innebandy: