Youtubekanalen ”Filmetablissemanget” växer så det knakar! Över 2.300.000 tittare!

Över 2.000.000 tittare som följer min kanal på Youtube, ”Filmetablissemanget”.

Jag tar upp många artiklar och intervjuer som skakar om … Mina intervjuer stöttar de som står längst ner i samhället, de som inte har en egen röst!

Många av mina intervjuer är ifrågasättande avrådande ordning. Jag har gjort över 300 intervjuer om allt från Bordellaffären 1970-1976, KBGs inflytande i Sverige, Mordet på Olof Palme, Fallet da Costa, Estoniakatastrofen som egentligen är en sprängning, deltagare i programmen Talang samt Farmen. Många andra intervjuer hittar Ni på kanalen.

Prenumerera gärna, gratis, på kanalen och få uppdateringar en halv timme innan varje program som kommer upp… en service till dig som tittar ofta. Det räcker med att klicka i ”Prenumerera” på kanalen…helt kostnadsfritt.