Dokumentär intervju med Sveriges meste statist!

Lördag 13/11 kl. 21.00 visar jag den dokumentära intervjun med Sveriges meste statist!

Göran Holm berättar öppenhjärtigt om hur allt startade och hur han arbetar idag!

Alla dokumentära intervjuer har jag lagt och kommer att lägga på min Yotubekanal: Filmetablissemanget

Under hösten 2021 kommer jag att intervjuar Statister och skådespelare, om deras framgångar och hur långt de kommit i sin dröm om att få skådespela. Det som är intressant är att se olika människors drivkrafter att vilja vara inom filmens område.

Intervjun med Sveriges mesta statist Göran Holm är intressant i perspektivet att han började som statist år 2000 och därefter medverkat i mer än 800 Svenska filmer! Här får vi höra Göran, mycket insiktsfullt, berätta om villkoren i branschen och varför han året om och varje vecka är med i lång- och kortfilmer, TV-reklam och som modell.

Alla castare och produktionsbolag känner honom och han är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Göran uppfattas av bolagen som en okomplicerad, lojal och plikttrogen medarbetare till alla filminspelningar. Där ligger en del av framgången! Men mer då?

Vad tycker Göran om statistarbetet och att ibland delta som skådespelare? Vi kommer att ställa antal frågor som är likvärdiga i alla mina intervjuer med filmarbetare.

Jag producerar intervjuerna för att sedan lägga ut filmen/filmerna på Youtube. Ni som är med kommer att få tillgång till intervjuerna (som filmas), till Era egna olika syften, t.ex som showreelmateriel o dyl.

Vill du bli intervjuad är det bara att skicka ett kortare mail till mig, Thomas Gjutarenäfve, via argamannen@argamannen.se

Vem söker jag? Personer som bara ramlat in i filmens värld och sedan utvecklats och gläds åt att få jobba med film och teater. Alla som intervjuas kommer att få berätta sin egen historia med hjälp av frågor som är både generella och specifika.

etta projekt innebär att du som intervjuas får din egen tid och rum i filmen. Varje person intervjuas under ca 1 h. Vi spelar in i min studio i Tullinge

Vill Ni se några av de tidigare intervjuer jag gjort, så hittar Ni dem här: www.filmetablissemanget.se

Sveriges meste statist, Göran Holm (till vänster), intervjuas av Thomas Gjutarenäfve (till höger)