Farmen-Viktor på TV4 talar ut! Jag är ingen kvinnohatare!

Farmen-Viktor på TV4, utsatt för hot och hat på sociala medier 2023 Det har hunnit gå 11 avsnitt av Farmen år 2023.

Det är 16:e säsongen och även i år hittas det syndabockar. I år är det Farmen-Viktor, Viktor Bergström som har blivit ett hatobjekt på nätet i alla former av sociala medier.

Tidningen ”Hänt i veckan” skriver om hans spelmissbruk och Aftonbladet skriver om hans inställning till kvinnorna i programmet. Farmen-Julia skall ha blivit utsatt för ett kärleksspel påstås det och Viktor framställs som oärlig i sin relation med Julia.

Instagram fylls med hat mot Viktor och det ringer på Viktors telefon, från tittare som är upprörda över Viktors metoder för att vinna Farmen 2023. Att utnyttja känslor och förnedra kvinnor har det talats om i media. Det är en helt felaktig bild säger Viktor, när jag intervjuar honom tidigt en söndagsmorgon den 22 januari 2023.

Deltagarna har skrivit på kontrakt om att inte tala om framtida avsnitt i serien Farmen på TV4. Däremot känner Viktor att produktionsbolaget inte vill hjälpa Viktor, när han utsätts av allt hat på media.

Det tittarna inte vet är att Viktor är omtyckt i sitt civila arbete som fritidspedagog och att han varit en av landets duktiga målvakter i handboll, på senior nivå. Han har ofta gjort mycket bra matcher och spikat igen målet i seriematcher med sitt lag Varberg. Dessutom är han ansvarig för klubbens pojkar 14 och tränar hårt för att utbilda kommande stjärnskott som målvakter i ung ålder.

Viktor är ute efter att hjälpa människor och har tagit sig väldigt illa vid sig av allt som skrivits på nätet. Det gör ont att se sig själv dras in i något som Farmenproduktionen konstruerat. Viktor har blivit uppmanad av produktionsledningen att gå ”all in” i alla avsnitt och det har han gjort i tron att det skulle bli bra TV.

Nu mår Viktor dåligt och vill komma ut med sin berättelse om allt som hänt i den 50 avsnitt långa produktionen av Farmen 2023. Det Viktor främst mår dåligt av är att Farmen-Julia har framställt honom som en dålig människa och spelar på detta inför media och på nätets många sociala plattformar.

Viktor tycker att det gått för långt med smutskastningen och vill nu berätta för alla om vem han egentligen är och få slut på alla spekulationer och hat mot sin person. Farmen-Julia är nu igång på nätet och fortsätter att berätta osanna historier om Farmen-Viktor och följande mail fick jag nu på morgonen där Viktor nu inte orkar ta mer av allt ont som sker mot sin person. Farmen-Julia kör sitt spel mot Viktor, säger han med följande ord; ”Då Julia kontaktade mig för att kolla att allt var utrett och bra mellan oss, så skickade hon detta meddelande, daterat 14 december 2022, att hon vet att det varit ett spel men att det nu är okej och att hon gått vidare! ”Därför känns det för mig som en blixt från en klar himmel att den här situationen nu blossat upp igen och jag förstår att jag gjort Julia besviken inne på Farmen, men jag kan inte få något ogjort, hur gärna jag än vill!

Det känns som att den situation som jag fått indikationer om, var utagerad nu har startats om på nytt!, avslutar Viktor med. Det är 40 avsnitt kvar av programmet Farmen 2023 på TV4 och om Viktor vinner årets tävling återstår att se, men en sak är säker, Viktor vill vinna och kommer att försöka bevisa för alla tittare och fans att han inte är den person som han framställs som i Farmen på TV4.

Kvinnohatet i programmet är helt fel säger Viktor, som nu vill gå vidare i karriären med skådespeleri som högsta intresse. Men att jobba kvar som fritidspedagog och uppleva all glädje med det han jobbar med civilt, är enormt utvecklande avslutar Viktor Bergström med!

Intervjuad Viktor Bergström

Programledare Thomas Gjutarenäfve